Van Esthéticienne naar Natuurgeneeskundig Therapeut

Uniek aanbod voor schoonheidsspecialisten

schoonheidsspecialiste-met-bloemen

 

Deze geboden veiligheid en vertrouwensband heeft te maken met het uitermate zorgzame en empathische karakter dat de meeste schoonheidsspecialistes van nature hebben. Het zijn ‘mensen-mensen’ die graag anderen helpen en niet alleen met huidproblemen of verzorging.

Veel schoonheidsspecialistes zouden graag nog meer voor hun klanten willen betekenen. Hen nog wat beter willen adviseren en begeleiden, maar dat is het gebied van een therapeut. en dat is een ander beroep met normaal gesproken een studie van vier jaar.

De Energieschool zíet deze kwaliteiten van de schoonheidsspecialist en is ervan overtuigd dat deze, vaak MBO-opgeleide vakmensen uitermate geschikt zouden zijn als therapeut, mits ze de kans maar zouden krijgen.

 

Deze kans wil de Energieschool je nu bieden

  • Wil je je praktijk uitbreiden? Meer klanten?
  • Wil je je cliënten beter kunnen adviseren, beter kunnen communiceren en meer coachen naar een gezonder leven met minder stress?
  • Wil je je massagepraktijk/schoonheidssalon combineren met de natuurgeneeskunde?

De Energieschool heeft NÚ* een speciale route ontwikkeld om in slechts twee jaar je salon uit te breiden naar een erkende praktijk van Natuurgeneeskundig Therapeut.

(*Vanaf 2020 worden de nog onbekende eisen aangescherpt voor alle therapeuten in Nederland. Tot dan is er nog onderstaande mogelijkheid tot uitbreiding van je praktijk met de natuurgeneeskunde)

 Route naar de natuurgeneeskundige praktijk voor schoonheidsspecialisten:

 Toelatingseisen:

  •  Je hebt een erkende opleiding Schoonheidsspecialiste gedaan (geen cursus van enkele weken)
  •  Je bent minimaal 1 jaar werkzaam als schoonheidsspecialist

 Voldoe je aan deze eisen? Dan kun je je aanmelden voor dit traject.

 Stap I:
Schrijf je in voor de Combi-opleiding van de Energieschool (aanvang 05-10-2018). Na succesvolle afronding ontvang je de volgende diploma’s:

 * Erkend Diploma Medische Basiskennis 40 ECT’s 
 * Erkend Diploma Psychosociale Basiskennis 40 ECT’s

 

 

Stap II:

 Schrijf je daarna in voor de Quantum-opleiding van de Energieschool (klik hier voor meer info over Quantum). Na succesvolle afronding ontvang je het volgende diploma:

* Erkend Diploma Natuurgeneeskundig Quantum Therapeut 45 ECT’s

Na het afronden van beide opleidingen neem je contact op met de administratie van de Energieschool en begeleiden we je verder met deze route naar de beroepsvereniging.