Quantum – Algemeen

EnergieSchool wordt Quantum-EnergieSchool

The Way We Teach, We Touch The Future

 

Eerste geaccrediteerde Quantum-Opleiding in Europa
(45 ECT’s)

Het Leren, Leven en Genezen van de toekomst!

 

quantum-q-rond

 

Indrukwekkende resultaten door verandering in bewustzijn op Quantum niveau

Voor iedere arts, therapeut, zorgverlener en leerkracht

 


Wat is Quantum?

“De Quantumfysica onthult dat alle materie uit zogenaamde ‘lege ruimte’ bestaat en geheimzinnige rijkdom bevat”

- Deepak Chopra (cit. 1989)

 


 

Leer werken met de laatste innovaties op het gebied van Quantum-Energie voor Zorg en Onderwijs

Vanuit een innovatieve mindset naar praktische en realistische adviezen en handvatten voor vernieuwing en verandering

(Dit is géén Quantum-Touch)

Quantum bij de Energieschool

Ons bewustzijn wordt steeds groter en is tot nog véél meer in staat! Dit betekent dat de “Quantum Leef- en Geneesstijl” binnen ons bereik is. Verandering en genezing op alle niveaus, kunnen heel simpel door een ander bewustzijn werkelijkheid worden. Zo worden een andere mindset, lichaam en geest weer terug gebracht in de oorspronkelijke natuurlijke staat.

 

Quantum in de Zorg

Ieder moment worden we van buitenaf beïnvloed, zodanig dat we er ziek of zwak van kunnen worden. Patiënten/cliënten kunnen zelfs hun gezondheid, genezing of kwaliteit van leven belemmeren door invloed van buitenaf, bijvoorbeeld door het ‘nocebo’-effect. Als therapeut en zorgverlener kun je tijdens je consult of behandeling deze (onbewuste) negatieve en angstige overtuigingen omzetten in positieve krachten tot genezing. Deze mindsetverandering speelt door in de thuissituatie, hetgeen het genezingsproces immens bevordert.  Voor de therapeut of zorgverlener verminderen werkdruk en stress, de kwaliteit van zorg gaat omhoog en de doorstroom van cliënten en patiënten wordt groter. Het leven van zorgvrager én zorgverlener verandert positief.

Lees meer over Quantum in de zorg…

 

 

Quantum in het onderwijs

Kinderen, jongeren én hun ouders zijn door allerlei omstandigheden (invloeden van buitenaf) in de ‘war’ geraakt. Negatieve overtuigingen, angsten, onmacht en agressie beïnvloeden hun leven en toekomst. Als leerkracht kun je tijdens je lessen en gesprekken de Quantum-principes inzetten en de aandacht weer richten op de kwaliteiten van leerlingen, maar ook ondersteuning bieden aan ouders zodat de mindset-verandering thuis wordt voortgezet. Zo vermindert de druk en worden mogelijkheden onnoemelijk bevorderd. Voor de leerkracht verminderen de werkdruk en stress. Het plezier in het werk komt terug en de kwaliteit van onderwijs gaat omhoog.Levens van leerkrachten en leerlingen/ouders veranderen positief.

Lees meer over Quantum in het onderwijs…

 

 

 

De Quantum-opleiding van de Energieschool wordt gegeven door de docenten

Krijn Koetsveld en Netty Nieuwlaat.

 

Krijn Koetsveld

foto-krijn

Heeft ruim 20 jaar ervaring met psychische hulpverlening in psychiatrische setting en ruim 25 jaar in eigen complementaire praktijk, cursussen en workshops.

Ontwikkelt hedendaags energiewerk, meerdere methoden van werken met de Bewustzijnsvormen en integratie van reguliere en complementaire methoden voor praktische toepassingen bij therapieën, werksituaties en (problematische) relaties (o.a. B.E.R.T. : Body Emotions Release Therapy)

Is verbonden als docent Psychosociale Basiskennis en Quantum Opleiding aan de Energieschool en organiseert cursussen en workshops.

In zijn natuurgeneeskundige praktijk verzorgt hij persoonlijke begeleiding en natuurlijke heling. Hij richt zich vooral op begeleiding van mensen die in het Verenigend Bewustzijn leven (o.a. hoog sensitief) en op heling van depressies, stress, overspannenheid, burn-out e.d.

Is auteur van het boek: Boek ‘Volgroeid Bewustzijn’

 

 

Netty Nieuwlaat

foto-netty

Is werkzaam als opleider binnen de reguliere en complementaire gezondheid.

Is verbonden als docente Medische Basiskennis en Quantum Opleiding aan de Energieschool en organiseert cursussen, workshops en bedrijfstrainingen.

In haar natuurgeneeskundige praktijk behandelt zij een hulpvraag op geheel natuurlijke wijze

 

Kijk onderaan de pagina voor een link naar de lestijden, kosten en andere informatie

 

Wéér een nieuwe methode?

Nee, juist niet!

Het Quantumveld werkt met pure en altijd en overal aanwezige Energie.

Dit kan dus nooit leiden tot een aparte of afzonderlijke werkwijze.

De principes die je in deze Quantum-opleiding leert toepassen, zijn dan ook verenigbaar met elke vorm van zorg en therapie (zowel complementair als regulier) en elke vorm van onderwijs (speciaal en regulier).

 

Korte samenvatting inhoud

Tijdens het eerste gedeelte ligt de nadruk op een eerste praktische kennismaking met het Quantum Veld. Je leert een effectievere manier van communiceren op Quantum-niveau gebruiken hetgeen significant betere resultaten oplevert. Je bent beter in staat om de hulpvraag helder te krijgen en omdat zo het proces duidelijker wordt (ook voor de cliënt, leerlingen en ouders) kun je daar sneller op reageren en kun je anders communiceren met de cliënt om uit te leggen wat er mogelijk of onmogelijk is.

Daarna is het tijd voor persoonlijke verbinding met het Quantumveld. Ervaar de onnoemelijke kracht/potentie en leer hoe zelf ook beter in je kracht en gezondheid te komen. Als ervaringsdeskundige kun je de processen nog sneller herkennen, zien, benoemen en bijsturen.

Gedurende de laatste 5 lesdagen wordt toepassen in je praktijk en/of lessen een tweede natuur, je kunt en wil niet meer terug naar de oude vorm omdat jij precies weet hoe je jouw werkwijze doeltreffender en efficiënter met de laatste wetenschappelijk onderbouwde Quantum mogelijkheden kunt inzetten.

De lessen worden verzorgd door Krijn Koetsveld en Netty Nieuwlaat.

Two girls students

De mogelijkheden en resultaten worden voor jou helemaal helder en toepasbaar en kun je je niet meer voorstellen dat je ooit op de “oude” manier hebt kunnen werken, je gaat nu werken zónder stress, met overzicht en gemak en de resultaten zijn significant vele malen effectiever. De kracht van jouw nieuwe manier van benaderen in woord en daad heeft meer effect omdat je een breder zicht hebt dan voorheen op de vaak dieperliggende problematiek en omdat je begrijpt hoe de realiteit (samenwerking) werkt.
Jouw cliënten/leerling begrijpen je en jouw adviezen beter en kunnen zelf thuis goed navertellen en uitleggen wat de gekozen route is zodat ook het thuisfront mee kan werken aan het gehele proces i.p.v tegenwerking of onbegrip te hebben hetgeen jouw zorgvuldig opgebouwd resultaat voor 95 % afbreekt. Zodra de thuissituatie meer begrip en inzicht heeft voor de cliënt /leerlingkan men gerichter meedenken- werken en ontstaat een enorme win-win situatie.

De nieuwe inzichten en successen zullen niet alleen iedereen verbazen, maar ook de gezondheid en het welzijn van je cliënten/leerlingen ten goede komen, waarbij jij als zorgverlener/leerkracht wel bij vaart.

Voor praktische informatie over lestijden, kosten en andere zaken rondom de Quantum-opleiding klik hier

Wil je meer lezen over de persoonlijke ervaringen met Quantum van de docenten en directie? Klik dan hier.

 

amfluit

Er gaat een wereld voor je open…

Met Energieke Groet,

Anne-Marie Boot, directeur Energieschool

www.energieschool.nl

Info@energieschool.nl