Quantum in de Zorg

Quantum in de zorg

Verbaas je hoe de kwaliteit van werken in de zorg

voor iedereen te verbeteren is

 

  

Jouw cliënten en patiënten

Ook zij zijn bewuster dan ooit met hun gezondheid, welzijn en toekomst bezig. Men stelt weliswaar niet alleen de arts/therapeut/zorgverlener meer verantwoordelijk voor leven en welzijn maar neemt zelf initiatief en verantwoordelijkheid en kiest zelf voor reguliere en/of complementaire zorg.

Niet eerder was er zo’n overvloed aan informatie verkrijgbaar qua voeding, zelfmedicatie en zelfhulp bij kleinere maar ook grote fysieke en psychische problematiek. Nooit eerder was men zo bewust met de eigen gezondheid/ het eigen welzijn bezig. Het is een fantastische ontwikkeling, maar door verkeerde interpretaties kunnen dit enorme valkuilen zijn.

Dit betekent dat er upgrades nodig zijn voor hun artsen, therapeuten en zorgverleners willen zij met kennis van de laatste inzichten professionele begeleiding kunnen blijven bieden.

 

Wat biedt de Quantum-opleiding je?

De Quantum-opleiding tilt jou als (aankomend) arts, therapeut of zorgverlener naar het volgende level van inzicht en mindset van nu én de toekomst.

Vanuit deze mindset leer je werken met de laatste inzichten, zodat ook jouw cliënten in een ander verantwoord bewustzijn komen qua inzicht en gezondheid. Niet alleen tijdens een consult of behandeling, maar juist ook daarna in hun eigen (thuis-)situatie.

Zo ontstaan er snellere en betere resultaten en dit betekent een grotere doorstroom en toeloop van cliënten.

De overwegend praktische modules geven je handvatten om niet alleen een efficiëntere praktijk te voeren, maar bieden een geheel ander inzicht in het werk van de therapeut en zorgverlener.

Tevens ervaar je zelf de unieke manier van lesgeven (Studeren Nieuwe Stijl) op de Energieschool en ontdek je hoe fantastisch studeren zonder stress kan zijn.

Dit betekent op een relaxte en andere wijze (zonder stampen naar HBO-niveau), maar zodanig dat je de stof jaren later nog probleemloos beheerst.

Je leert het geheel en de probleemvraag beter te overzien. Dat komt de cliënt ten goede, omdat een klacht/houding meestal niet uit één element bestaat, ook al denkt de cliënt dat soms wel. Er spelen altijd onbewuste beelden en overtuigingen mee.

Door deze inzichten groeit je zelfvertrouwen als zorgverlener en kun je opener zijn naar je cliënten. Je kunt meer ‘aanwezig’ zijn, ze beter spiegelen en de onuitgesproken woorden ‘lezen’. Je ziet waar de energie heen gaat tijdens het gesprek (of tijdens een behandeling of een consult) en hoe je daar op anticipeert. Jouw cliënten worden opener en het vertrouwen groeit sneller.

 

Quantum zal de wereld in alle opzichten gaan verbazen en verwonderen!

Wil jij:

  • Voorbereid zijn op de toekomst van het werken met Quantum en als één van de eersten hiermee aan de slag gaan?
  • Vanuit het standpunt van de non-localiteit relaties herkennen tussen emoties, conflicten en chronische ziekten, houdingen en aannames en deze succesvol oplossen?
  • Jouw nieuwe mindset toepassen en overbrengen aan je patiënten/cliënten?

Quantum is geen ‘zweverig’ idee, maar een praktisch toepasbare manier van denken, voelen en handelen. De Quantum-modules laten je meegroeien met het nieuwe paradigma van de toekomstige veranderende zorg.

 

~Een goede arts/therapeut/zorgverlener is zelf nooit uitgeleerd~

 

 Klik hier voor meer informatie en aanmelden